Hmyzí kuchyně
Kód: 415Detailní popis produktu
Přednáška spojená s nevšedním gurmánským zážitkem. Ochutnejte cvrčky, kobylky, sarančata, červy či larvy Bource Morušového. V České Republice je schváleno ke konzumaci 9 druhů hmyzu, my vám připravíme minimálně 4 druhy k ochutnávce v různých úpravách. Zároveň se dozvíte, proč je pro člověka přínosné jíst hmyz a co vše se jí v Evropě. Ochutnávka probíhá formou rautu, kde vám obsluha odpoví na vše otázky. Přednáška je promítána nebo běží na velkém monitoru.
rozsah dodávky:
60 -90min činnosti s klienty, bez dopravy na Vámi vybranou lokalitu
potřebné k realizaci:
pro větší skupiny ozvučení, přívod el.
potřebný čas k přípravě:
cca 20min.
možný počet účastníků:
desítky až stovky
možné přínosy:
Zábava, seznámení, sjednocení týmů,...
podobné:
Degustace piva
Degustace růmů
Chilly men
cena bude upřesněna po zadaní parametrů
Na cokoli se ptejte, volejte, pište...
tel. +420 608 430 446
emai: info@event333.cz
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.